Sokat gondolkodtunk és arra jutottunk, hogy ideje mindenkinek szólni egy kiváló üzleti lehetőségről. Mi nem olyanok vagyunk, akik hallanak egy jó tippet, és azt megtartják maguknak. A javaslatunk pedig a következő: Vegyél Magadnak egy nyaralót a Balatonon! Mutatjuk az érveinket!

Az ingatlan jó befektetés

Úgy általánosságban is megjegyezhetjük, hogy aki ingatlant vesz, annak jó helyre kerül a pénzre. Egyfelől azért, mert a legtöbb esetben az ingatlanárakban ritkán van óriási kiugrás, vagy zuhanás. Emellett persze az sem mellékes, hogy nem csak az ingatlan árának emelkedésével tudunk nyereséget szerezni rajta, hanem bérbeadással is. És mi lenne kelendőbb, mint egy Balaton parttól nem messze fekvő nyaraló nyáron? Mi nem nagyon tudunk mást mondani. Sőt, korábban ott írtunk arról, hogy anyagilag milyen jól járhatsz.

Sok a támogatás

Ha valamikor, akkor tényleg most az állam annyi pénzzel tolja meg a saját ingatlan projektet, amelyet korábban elképzelni is nehéz lett volna. A Családi Otthonteremtési Kedvezmény a már megszületett, és a megszületendő gyermekek után megigényelhető pénz. Akár a 10 millió forintot is elérheti, persze a feltételeknek meg kell felelni.

Itt van a nyár egyik slágere a Babaváró hitel is. Ez egy olyan kamatmentes, fedezet nélküli hitel, amelyre szintén akár 10 millió forintot is kaphatsz. Viszont ezt már törleszteni kell, de ez is havi legfeljebb 50 ezer forint. Ehhez az kell, hogy 5 éven belül szülessen egy gyermekünk.

Tehát ott tartunk, hogy lehet akár 20 millió forintod is, amely havonta 50 ezer forintunkba kerül. Ebből, vagy egy kis kipótlással simán meg lehet az új balatoni nyaraló.

Mindig kelendő

Balatonon ingatlannal rendelkezni státusz szimbólum. De ha ezt egy kicsit félretesszük, kizárt dolog, hogyha egy balatoni ingatlan eladása mellett döntenél, akkor ne lenne rá rövid időn belül vevő. Itt már nyereséget szerezhetsz. A balatoni nyaralók bérbaadása pedig tudjuk, hogy a nyári szezon alatt egy egész éves keresetnek is megfelelhet. Szóval már csak arra várunk, hogy megkeress minket! Mi segítünk abban, hogy számodra ideális ingatlant találj.