Végre beköszöntött a jó idő. A légkondicionált irodákból is jó érzés kinézni, és végre a szabadban ebédelni. Ahogy pedig jön a hétvége irány vidék, és valamelyik tó partja. Természetesen a Balaton sokak célpontja akár egy hétvégére is, nem beszélve arról, hogy a családi nyaralásnak is kedvelt célpontja. Éppen ezért jó, hogyha Neked is van egy balatoni ingatlanod, mert jó befektetés.

Kezdjük az ingatlan megszerzésével!

Ha még nem rendelkezel ilyen házzal, akkor sem kell aggódnod! Csak menjen fel a www.citycartel.hu oldalra, és találd meg, hogy melyiket szeretnéd, és hogy anyagilag melyiket engedheted meg magadnak.

Jelenleg olyan mértékű állami támogatásokat tudsz igénybe venni, amelyre korábban nem volt példa. Elég csak a CSOK-ra, a Babaváró 10 millió hitelre gondolni, vagy a minősített fogyasztóbarát lakáshitelekre. Sőt, jelenleg még olyan alacsonyak a hitelek kamatai, hogy azt lehet mondani, tényleg most érdemes hitelt felvenni. És simán megtörténhet, hogy egyetlen forint ráfordításba sem fog nekünk kerülni, hiszen akár bérbe is adhatjuk a házat.

Nem csak nyáron

Sokan azt gondolják, hogy a Balaton környékén csak nyáron van forgalom, emiatt nem érdemes itt befektetési céllal ingatlant vásárolni. Ez azért nem teljesen így van, sőt.

Amennyiben négy évszakos a házunk, akkor bizony sokan mennek el télen is az otthonukból, hogy egy kicsit kikapcsoljanak. De tény, hogy a nyár az a főszezon. Viszont ilyenkor olyan szintű nyereséget lehet elérni, amelyre nehéz lenne nemet mondani.

Kiemelten érdemes Zamárdi felé figyelni a Balaton Sound idején. Ilyenkor egyetlen egy éjszakára nem ritka , hogy 20 ezer forint, vagy felette lehet szállást találni egy főre. Tehát egy 4 fős társaság esetén egyetlen nap alatt 80 ezer forintot kaphatunk.

És akkor itt érdemes kicsit számolgatni, hogy ez mindössze egy hét, de a nyári szezon az 3 hónap. Ha ügyesen csináljuk, akkor egész nyár alatt ki tudjuk adni az ingatlant, és dől a pénz. De ehhez megfelelő ingatlanra van szükség, ezért keress fel minket! Mi segítünk megtalálni azt az ingatlant, amellyel tudsz élni ezzel a lehetőséggel!