Mivel ezt a szakmát űzzük már régóta, elég jó rálátásunk van arra, hogy hogyan vélekednek az ingatlanos szakmáról az emberek. Megosztó. De ez jó. Mivel az embereknek van véleményük, ezért pontosan tudjuk, hogy mire van szükségük. Megmutatjuk mi az a 3 fő tulajdonság, ami miatt velünk szívesen dolgoznak az ügyfelek!

  1. Profi háttér

Lehet egy ingatlanos akár annyira profi, hogy a homokot is el tudja adni a sivatagban, már ez nem elég. Mivel itt van az internet, és a sok potenciális rivális. És egy ingatlan közvetítő akkor tud igazán jó szolgáltatást nyújtani, hogyha megfelelő partner áll mögötte. Nálunk a City Cartel-nél minden adott ahhoz, hogy a leendő ingatlanosod csak arra tudjon figyelni, hogy minél jobban kiszolgálja az igényeidet. Erre jó példa az oldalunk is a www.citycartel.hu, ahol rengeteg ingatlan közül találhatod meg a következő otthonodat, vagy nyaralódat.

  1. Odafigyel, de nem nyomul!

Gyakori hiba az értékesítési szakmában, így az ingatlanosban is, hogy egy szakember nem annyira az ügyfélre figyel, hanem a saját érdekeit akarja ráerőltetni az ügyfélre. Ez azonban soha nem vezet jóra. Egyes felmérések szerint egy átlag magyar ember élete során legalább 3-szor vesz ingatlant. Mi úgy gondoljuk, hogyha egyből tökéletesen elégedett velünk, akkor a másik két alkalommal is minket fogsz keresni, és velünk fogsz dolgozni. És ezzel mindenki nyer. Mi is hiszen nem egy, hanem három üzletet fogunk kötni. És Te is, mert ismersz minket, és magas színvonalú szolgáltatást kapsz. Ez a klasszikus win-win szituáció.

  1. Naprakész, és rugalmas

Kicsit az első ponthoz csatlakozik, de így igaz. Mi történik, hogyha az első kinézett ingatlan nem nyeri el a tetszésedet. Sokan ilyenkor pánikba esnek, és megpróbálnak kapkodva valami másik ingatlant rád erőltetni. Nálunk ilyet soha nem fogsz tapasztalni. Ilyenkor újra megnézzük az igényeket, mi nem volt jó az első ingatlanban, és keresünk új lehetőséget. Sőt, akár még a kollégákat is bevonjuk, hiszen az ügyfélérdek az első.

Azt gondoljuk, hogy ez a 3 legfontosabb, amit el kell várjál a Te ingatlanközvetítődtől. És mi eszerint is cselekszünk. Éppen ezért tegyél próbára minket, és keress fel! Meg fogod látni, hogy nem akarsz majd mással együttműködni.