Az ingatlanvásárlás sosem egy egyszerű feladat, ha valaki, hát mi ezt jól tudjuk. De ez teljesen természetes, hiszen nagyon nehéz egyből olyan ingatlant találni, mint ami az elképzeléseinkben szerepel. Viszont a keresési időt le lehet szűkíteni. Ebben nyújtunk most egy kis segítséget.

Miért a Balaton?

Azért, mert ez nem csak egy ingatlan, hanem egy státuszszimbólum is egyben. A „Magyar tengernél” élni, vagy rendszeresen nyaralni még mindig rangot jelent. Ha esetleg nem ilyen célból keresünk a Balaton környékén, akkor a befektetési lehetőségről nem is kell sokat mesélni.

Viszont pont azért, mert a fentiek igazak, ezért sokan gondolkoznak benne, és gyorsan el tudják vinni az ingatlanokat. Pont olyat is akár, amelyet mi is kinéztünk magunknak. De hol is keresgéljünk megfelelő, és még annál is jobb balatoni ingatlant?

A legjobb oldal

Azt javasoljuk, hogy látogass el a City Cartel oldalára, amelyet ide kattintva találsz! És hogy miért tedd meg? Azért, mert itt játszva találhatsz olyan ingatlanokat a Balaton partján, amelyeket például más oldalakon nem fogsz felfedezni.

Ami kimondottan előnyös, hogy könnyen beállíthatunk több települést, és több ingatlantípust is (nyaraló, téglaház pl.). Igyekeztünk úgy kialakítani ezt a keresőt, hogy akár tágabb körben, akár teljesen leszűkítve könnyen tudjunk szétnézni a lehetőségek között.

Kiemelten fontos volt az is, hogy ne készüljenek csalóka képek. A mai modern világban sok helyen „rá lehet futni” olyan képekre, hogy ez egy álomingatlan, amelyet találtunk. Aztán odamegyünk, és nem is értjük, hogy mit néztünk. Nos, itt ilyen biztosan nem fordul elő veled.

Egy példán keresztül be is mutatjuk, hogy tényleg mennyire egyszerű itt a City Cartel oldalán megtalálni, amit keresel.

A Balaton szíve Siófok, elég csak beírni a keresősávba, és nézd meg milyen gyönyörű ingatlant találsz egyből. 5 szoba, 350 m2-es telek, és a képek önmagukért beszélnek. Ugye Te is szívesen élnél/nyaralnál itt?

Ahogy láthatod, tényleg ilyen egyszerű. Viszont egy dolgot nem szabad elfelejteni. A lehető legnagyobb biztonságot a jó választásra az adja, hogyha egy szakember segít Téged, és kísér végig az első találkozástól (az ingatlannal) a kulcs átvételéig. Éppen ezért keress fel minket! Mindenben segíteni fogunk Téged.