Ha bemegyünk egy cipőboltba ott is megállunk, nézegetünk, felpróbáljuk, és azt fogod megvenni, amelyik a legjobban a szívünkhöz nő. A vásárlási élményhez azonban elengedhetetlen, hogy olyan eladók legyenek, akik segítőkészek, megválaszolják a kérdéseket, egy szóval segítenek. Ez az ingatlanszakmában sincsen másként. Mutatjuk, hogy mi az, amit mindenképpen elvárhatunk egy ingatlan közvetítőtől.

Az első: Határozott, de nem nyomulós

Valljuk meg ez egy jogos elvárás és mégis milyen nehezen teljesíthető. Mert gondoljunk csak bele, mi egy teljesen más érzelmi állapotban vagyunk, mint egy külsős. Ilyenkor pedig ennek a külső szemlélőnek, vagyis az ingatlanosnak nagyon oda kell figyelnie, és meg kell éreznie ezt a határt. Ettől függetlenül mivel ilyenkor mi vagyunk a legfontosabbak, ezért ezt nyugodtan várjuk el! Számos ilyen szakembert találunk a CityCartel-nél is.

A második: Napra-, és segítőkész

A világ minden egyes szolgáltatójánál ez egy elengedhetetlen elvárás. Abban a pillanatban, hogy mi az ő segítségéhez folyamodunk, vagy fizetünk egy szolgáltatásért, ezt meg kell kapjuk. Az ingatlanközvetítőknél ez például az alábbi konkrétumokban nyilvánul meg. Ha nekünk nem tetszik egy ingatlan, akkor egyből tudjon nekünk alternatívát adni. Értse és lássa meg, hogy itt mi az ami tetszett, mi az, ami nem és ennek függvényében mutasson új lehetőséget. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy olyan hátterük legyen, amely ezt lehetővé teszi. Mint például itt.

A harmadik: Ne a pénz lebegjen a szeme előtt

Kimondottan frusztráló vásárlóként, hogyha a közvetítőnek szinte láthatóan a dollárjelek pörögnek a szemében. Ez nem egyszer az üzlet meghiúsulásához vezethet. Szerencsére számos olyan sikeres ingatlan közvetítő dolgozik, akik ugyanúgy pénzért dolgoznak mint mindenki, de mégis valamiért mások. Ez pedig pontosan ebből a hozzáállásból adódik. Segíteni akar, egy gördülékeny ingatlan eladást elősegíteni. Az ilyen emberekkel élmény együtt dolgozni. Ilyen ember kell nekünk is.

Ha egyetértesz a fent leírtakkal, akkor már nincs is más dolgod, mint megkeresni minket! Nálunk pontosan ilyen szakemberekkel fogsz találkozni. És így számodra is sokkal simább és gördülékenyebb lesz az ingatlanvásárlás-