Egyéb kategória

Mindig van egy kedvenc ingatlanunk – Béke szigete Balatonlellén

Imádjuk a szép ingatlanokat és szerencsére a munkánk része, hogy minél többel megismertessük Ügyfeleinket. Éppen ezért ma egy igazán különleges, modern és rendkívül ízlésesen berendezett lakást mutatunk be.

Nem érdemes máshol keresni, kizárólag irodánkat bízták meg az értékesítéssel.

A lakás Balatonlellén, Lellefelső városrészben található, kb. 400 méterre a Balatontól. Ez az első emeleti lakás egy új építésű társasházban található, mely most került átadásra.

A lakás 45 m2, melyben amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, külön Wc, előszoba került kialakításra. A nappaliból egy közel 12 m2-es erkélykapcsolat is kialakításra került. A berendezés jól átgondolt, a tágasság, tisztaság érzése érvényesül mindenütt.

A lakás fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik, hűtéséről 2 db split klíma felel. A lakás szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel felszerelt.

Az ingatlan egyedi belső tervek alapján került kialakításra, egyedi ide tervezett bútorokkal. A lakás gépesített konyhával rendelkezik. A teljes berendezéssel kerül értékesítésre, mely a vételár részét képezi.

A modern belsőépítészet számos olyan trendet követ, amelyek meghatározzák a lakások helyiségeinek jövőképét. Világos tónusok, nyitott terek, monokróm belső tér, egyszerű kisugárzás és az otthonosság érzése.

A falipanelek megnyugtató színe és a letisztult tapéta adja alakás fő hangulatát, amit az étkezőasztal és székek sötétebb színe tett teljesen modernné.

A színpaletta és a felhasznált kiegészítők mennyisége nagyon fontos egy nyitott terű lakótér kialakításánál. A rend és az egyszerűség elengedhetetlen ebben a tekintetben, ebben a lakásban ez különösen jól sikerült.

Az alap színek a fehér, a nyers fa a világosbarna-rózsaszín elegáns árnyalatainak kombinációja. A design elemként több helyen elhelyezett kék szín tovább mélyíti az eleganciát, a melegséget és szinte észrevétlenül frissíti, emeli át a kortárs eleganciából a modern design lakások közé.

A modern nappalik egyik legfontosabb jellegzetessége a tágasság érzete, amit a világos színek mellett rengeteg természetes fénnyel lehet megteremteni. Ez utóbbihoz leginkább a függönyök tesznek hozzá: vékony, szinte áttetsző drapériákkal gondoskodtak arról, hogy minél több fény találjon utat magának a nappaliba is.