Nem mindennapi teljesítménynek lehettünk tanúi a 2018-as évben. Graszl Norbert lett a Balatonlelle Régió év értékesítője. Az ő története példaértékű, hiszen külföldről tért haza rengeteg aggodalommal és kétséggel. Vajon itthon lesz-e lehetőség olyan keresetre, mint külföldön? Tud kellemes időbeosztásban dolgozni? Nos a félelem helyett az ingatlanozást, és a cselekvést választotta. És milyen jól tette… Adódik is a kérdés:

Neked mi a titkod?

Az én titkom az, hogy: NINCS TITOK! 🙂 Hinned kell magadban, hogy képes vagy megváltoztatni az életedet, ha igazán akarod.

Előre szoktál tervezni, vagy inkább innovatív típusnak tartod magad?

Tervezni, felkészülni a bemutatott ingatlanokból tudok, de azt, hogy milyen habitusú ügyfél jön arra nem lehet felkészülni. Más személyesen találkozni és telefonon beszélni valakivel, ott rögtönözni kell, látni kell, hogy milyenek a reakciók és ahhoz viszonyulni kell.  Úgy érzem, hogy ebben a tekintetben jók a megérzéseim, tudom, hogy mire van szüksége a vevőimnek.

A családod nyilván büszke Rád, de mindig támogattak Téged?

Igen, már az elejétől kezdve amikor csak kacérkodtam a gondolattal már akkor támogattak, bíztak bennem, a képességeimben. Leginkább a páromat emelném ki, aki a nehezebb időszakokban is mellettem volt, támogatott és hitt bennem.

Van esetleg példaképed?

Azt hiszem erre egyértelmű választ tudok adni:

Legjobb barátom és egyben főnököm, Makarész András. Amit ő elért és amit ő tesz értünk, a vállalkozásáért az példaértékű, abszolút követendő példa, néha mintha nem is ember lenne, hanem egy gép, aki megállás nélkül képes megdolgozni a sikerért! 🙂

Milyen terveid vannak a 2019-es évre? Hogy érzed, tudod überelni a 2018-as évedet?

Mindig előre tekintek és próbálom fokozatosan felépíteni a karrieremet. Amit magamtól várok az az, hogy idén is tiszta lelkiismerettel tudjak tükörbe nézni, hogy becsülettel dolgoztam és megtettem mindent azért, hogy ha lehet még sikeresebb évet zárjak, mint tavaly.

Köszönjük szépen a válaszaidat. Nagyon vártuk már, hogy megtudjuk, hogyan lehet ilyen kiemelkedően teljesíteni. Végezetül engedd meg, hogy megkérjünk valamire. Ha csak egy dolog lehetne az, akkor mit javasolnál, mit tanácsolnál azoknak, akik ilyen sikerekre vágynak, amelyet Te is elértél?

Merjenek nagyot álmodni és azért mindent megtenni!