IngatlanInterjú

Interjú Gál Balázzsal

Az Év Értékesítője a City Cartel Hálózatában 2021-ben
Az Év Értékesítője a Balatoni Régióban 2021-ben

Nem először és szerintünk nem is utoljára olvashatjuk a neve mellett a teljesítményéért járó elismeréseket. Kitartás, céltudatosság és akarat – szerintünk ezek jellemzik leginkább kollégánkat. Most vele beszélgettünk picit a tavalyi évről és az idei terveiről.

Lehet még számolni a díjakat? 🙂 

Persze, azért olyan sok nincs, hogy ne lehetne számon tartani. Bár az asztalos kicsit mérges, hogy évről évre nagyobb polc kell. 🙂

Tavaly megkérdeztük, szerinted tudod e überelni a 2020-as évedet. Ma már tudjuk, hogy nagyon is. Hogyan összegeznéd 2021-et? 

Igen, szerencsére sikerült felülmúlni a 2020-as teljesítményt. Összességében iroda szinten, illetve egyénenként is sikerült mindenkinek jó számokkal zárni az évet, ami mindenképpen pozitív és biztató a jövőre nézve.
Saját magamat nézve úgy érzem, hogy ez az év volt az, ahol az ügyletek 90%-ban jó irányba billentek és jól zárultak. Ez vezetett többek között ehhez az eredményhez is.

Elárulod milyen céljaid vannak erre az évre? 

Természetesen tele vagyok célokkal, ahogy mindig minden évben.
Sokat szeretnék fejlődni hatékonyságban, tudatosságban, rendszerességben. Évről évre egyre jobban figyelek erre és igyekszem mindig fejleszteni magam.
Illetve…, most sem lehet más a célom, mint a tavalyi teljesítmény túlszárnyalása, bár elég magasra került a léc :-)…

HA EL TUDOD KÉPZELNI, MEG TUDOD VALÓSÍTANI…

Ha csak 3 dolgot mondhatnál, milyen tulajdonságokat emelnél ki, ami mindenképpen kell a sikerhez? 

Akarat, kitartás, és egy régi mondás, amit mára már megértettem: “Ki mint vet, úgy arat „