Mai interjúalanyunk nem más, mint Gál Balázs, aki nem mindennapi pályafutást tudhat maga mögött. Nem véletlen a hasonlat, hiszen jelentős szerepet játszik az életében, és a sikereiben a sport. Most többek közt erről is kérdezzük, és persze a sikerei titkáról, és hogy 6 év alatt hogyan jutott ilyen magasra.

Gál Balázs

Gál Balázs

Balázs, hogy is kezdődött a recepcióról induló karriered?

Az Andrissal, egy korábbi munkakapcsolatból ismertük egymást. Miután megnyitotta első irodáját, többször beszélgettünk róla, hogy dolgozzak nála. Az elején kicsit hezitáltam, szkeptikus voltam, de belevágtam. Kezdetben párhuzamosan a recepcióval, utána pedig már csak az ingatlanértékesítéssel foglalkoztam.

Jól gondoljuk, hogy a sportban megtanultad, hogy a tehetség munka nélkül nem sokat ér?

Mindig abban hittem és hiszek is, hogy a belefektetett munka meghozza a gyümölcsét. Az élet egy nagy vállalkozás, befektetés nélkül nincs siker.

Miért pont ingatlan, és ingatlan értékesítés?

Mindig is érdekelt és vonzott az üzletkötés, az értékesítés. (Aki régóta és jól ismer, azok az emberek most nagyon nevetnek). Fiatalabb fejjel mindig irigykedve néztem az embereket, aki szép ruhában elegánsan, jó autókkal telefonnal a kézben dolgozhatnak.

Miután egyre többet tapasztaltam ezen a területen, átláttam, hogy itt sok munkával elérhetem azt, amire vágyom. Összefoglalva, jó emberekkel dolgozhatok, barátokkal, jó körülmények között, ez segített és segít a mai napig is, hogy meg se forduljon a fejemben mással foglalkozni.

Többször voltál az év értékesítője, tavaly éppen a siófoki régióé. Melyikre vagy a legbüszkébb?

Mindegyikre egyformán, hiszen ez egy visszaigazolás a számomra, hogy amit csinálok, azt jól csinálom. Régebben ebből presztízst csináltam. Mára már jobban örülök annak, hogy a kollégáim sikeresek. Természetesen a tűz még megvan bennem, mindig első akarok lenni. Egyik csapattársamat idézve: Annyira szeretek nyerni, hogy a saját gyerekem ellen csalok a társasjátékban. Bár még nincsen családom, de én is ilyen típus vagyok.

2019-ben túlszárnyalod a tavalyi teljesítményedet?

Ahogy az imént is említettem, mindig a legjobbra törekszem. Év végén meglátjuk ez mire lesz elég.

Végezetül, amit mindenkitől megkérdezünk: Mi az életmottód? Vagy melyik az a mondat, amelyért a leghálásabb vagy, hogy hallottad?

A mottóm az, hogy mindig legyen egy cél, amiért küzdesz, mindig legyen meg a vágy, hogy többet érj el. Ez a mozgatórugója az életnek.

Nagyon szépen köszönjük az őszinte válaszaidat Balázs. Az gondoljuk, hogy sokan vannak, akik hasonló helyzetben vannak, mint Te voltál, és nekik egy nagyon jó utat, mondhatni példát mutatsz. Őszintén kívánunk Neked további hasonló sikereket, és erőt ahhoz, hogy még magasabbra juss. 

Köszönöm szépen!