Ingatlan

Interjú Balogh Annamáriával, a City Cartel Balaton irodavezetőjével

Készítettünk már interjút a City Cartel Balaton tulajdonosával, a legjobb értékesítőkkel és legutóbb az „újoncokkal” is – ezúttal azt a személyt kérdezzük, aki a háttérmunkáért felel, vagyis aki koordinálja az irodák működését. Interjú Balogh Annamáriával, a City Cartel Balaton irodavezetőjével.

Mutatkozz be kérlek!

Balogh Annamária vagyok, a siófoki régió irodavezetője. Tanulmányaimat egy teljesen más területen végeztem, és más területen is dolgoztam korábban. 2016. áprilisában csatlakoztam a csapathoz, ami azóta is az egyik legjobb döntésnek bizonyult az életemben. Andrással, a tulajdonossal korábban is ismertük egymást, így amikor lehetőségem volt, egyből igent mondtam a munkára.

Milyen feladatokat látsz el? Miből áll egy irodavezető napja?

Összességében azért felelek, hogy a 3 irodánk (Siófok, Balatonlelle és Fonyód) gördülékenyen működjön, illetve a feladataim közé tartozik az értékesítő kollégák munkájának támogatása is. Emellett a hirdetői oldalakkal való kapcsolattartás, szerződések, nyomtatványok, dokumentumok kezelése, adminisztrálása, a mindenkori jogszabályok ismerete és alkalmazása vagy éppen a hirdetések moderálása a munkám.

Mi tetszik a legjobban ebben a munkában?

Szerencsés vagyok, mert tényleg olyan munkát végezhetek, amit nagyon szeretek. Ha megkérdezik, mindig azt szoktam mondani, hogy olyan munkahelyem van, ami ezerből egy embernek. Hatalmas elismerést és szabadságot kapok az iroda tulajdonosától, nagyon szeretem a kollégáimat, és igazán színvonalas környezetben dolgozhatok. Jó egy ilyen csapat tagja lenni.

Milyen rövid és hosszútávú céljaid vannak?

Az elsődleges prioritás 2 új kolléga kiválasztásán van, ugyanis szeretnénk bővíteni a fonyódi és lellei iroda létszámát. Nálunk az egyik legfontosabb alapelv, hogy minőséget és nem mennyiséget képviselünk – ez igaz az értékesítő kollégákra és az ingatlan-adatbázisunkra egyaránt. Így tényleg a legjobb és legtehetségesebb kollégák dolgoznak nálunk, emiatt a kiválasztás folyamatára is nagy
hangsúlyt fektetünk.
Hosszútávon szeretném, hogy továbbra is ugyanilyen sikeres legyen a csapatunk országos szinten is. Évek óta a franchise hálózat legjobbjai vagyunk, én biztosan azon dolgozom a jövőben is, hogy ez így maradjon.