Magyarország több részén látni azt, hogy egyre több lakópark épült fel. Ráadásul rengeteg új tervrajzplakátot is látni, vagyis az építkezési láz továbbra is ég. Ez főleg Budapesten és a többi nagyobb városban vehető észre, de természetesen Balaton környéke sem maradhat ki.

 

Hévízen például igényes új lakások vásárlására van lehetőség. A Lotus Residences például két hálószobás nagy teraszos lakást, duplaerkélyes ingatlant, valamint akár kétszintes penthouse-t is kínál. Ami külön fantasztikus szolgáltatás, hogy ha valaki befektetési célból szeretne vásárolni, akkor segítenek bérbeadás menedzsmenttel, ami a family office szolgáltatások egyik eszköze. Ez az USA-ban már teljesen megszokott, hazánkban még nem sokak által ismert lehetőség.

 

Balatonföldváron a Kvassay sétány közelében is épül egy luxuslakópark, ahol 56 új lakást vehetnek majd át az új tulajdonosok. Az 1 szobástól akár az 5 szobás ingatlanig lehet választani. Természetesen itt is lehetőség van befektetési célból történő vásárlásra. Ez esetben nem csak a hosszútávú kiadás jöhet szóba, hanem a környezet miatt a szezonális cashflow szerzésre.

 

Kép (illusztráció) forrása: www.dailymail.co.uk