Az ingatlanárak utóbbi években történt hatalmas emelkedése ellenére is lehet bőven áron alul nyaralóhoz jutni. Ráadásul közvetlen a Balaton mellett egy gyönyörű tóparti ház.

 

Balatonföldvár központjában 31 millió Ft-ért vásárolható meg két nyaraló szoba, melyeket egybe nyitva két nagyszobás komplexumot kap a vásárló. Hogy mi ebben az érdekes? Csupán az, hogy a hasonló kaliberű lakások, házak 10 (vagy még annál is több) millió Ft-ért drágábban kerülnek ki a piacra. Ráadásul ez nyaraltatásra vagy lakásra is alkalmas ingatlanról van szó. Utóbbi esetben befektetési lehetőségként tárul elénk, ami a piaci ár alatti szint miatt hamarabbi megtérülést jelent.

 

tóparti ház

 

Ennél jobb áron más felületen sem lehet megtalálni a nyaralót, hiszen ez csak és kizárólag a City Cartel berkein belül kerül értékesítésre. A Balaton környéki folyamatos turizmusfejlődésnek köszönhetően az árak korrigálása után akár ismét emelkedhetnek az árak, ami egy tóhoz közeli ingatlant merőben érint. Jelen pillanatban ugyanis mindössze 500 méter távolságban van a Balaton, ami a nyári kiadás esetében kifejezetten előnyt élvez a szállást keresők körében.

 

Értékesítés vagy kiadás során külön erővel bír, hogy kültéri medencével, teniszpályával és kerti grillezővel látták el. Mivel ez nem elterjedt és elvárható a balatoni nyaralók esetében, így a szolgáltatás értékét is növeli.

 

(kép forrása: https://www.plattensee.at/balatonboglar.shtml )