László-Szabó Andrea – ingatlanértékesítő

Telefon: 20/415-6991
Email: laszlo.szabo.andrea@citycartel.hu
Iroda: Siófok

Bemutatkozás

22 éve élek Siófokon és 2018 február óta vagyok a siófoki csapat tagja.
Mivel igen nagy kapcsolati tőkével rendelkezem, igyekeztem olyan munkát találni két kisgyerek mellett, ahol ezt kamatoztatni tudom, rugalmas és kötetlen időbeosztás mellett is. Így esett a választásom az ingatlan értékesítésre.
Számomra fontos az ügyfelek megfelelő, hiteles tájékoztatása, így örömmel segítek a megfelelő ingatlan megtalálásában, illetve eladásában. Elégedettséggel és örömmel tölt el, amikor egy ügyfélnek átadhatom új otthona kulcsát illetve, ha az én segítségemmel tudnak az eladók közelebb kerülni céljaik megvalósításához.

Takács Zsolt – ingatlanértékesítő

Telefon: 70/778-2122
Email: takacs.zsolt@citycartel.hu
Iroda: Siófok

Bemutatkozás

Takács Zsolt vagyok, több, mint 40 éve élek Siófokon. Aktív sportolói életem után, mint sportvezető dolgoztam Siófokon labdarúgás és a kézilabda szakágnál. Miután családommal haza költöztünk egy hosszabb Ausztriai munka után kapcsolódtam az ingatlanos szakmához 2017-ben. Szívesen foglalkozom emberekkel, minden új helyzet számomra egy új kihívás, ezért is választottam ezt a hivatást magamnak. Nagyon boldoggá tesz, ha ügyfeleim számára meg tudom találni a számukra a legmegfelelőbb ingatlant. A City Cartel a legjobb döntés volt számomra, hogy csatlakozhattam egy kiváló kollektívához.

Bohács Orsolya

Telefon: 20/357-4788
Email: bohacs.orsolya@citycartel.hu
Iroda: Siófok

Bemutatkozás

Bohács Orsi vagyok, 5 éve élek Siófokon, egyébként Miskolcon születtem és azon a környéken éltem mindig is. Ebben a munkában a legjobban a változatosság és a szabadság tetszik. A változatosság amiatt, hogy egyik nap sem olyan, mint a másik és a munkakör adta szabadság miatt nagyon jól kombinálható úgy, hogy van egy 8 éves lányom és így elég sok a kötöttség és tennivaló. Mindig is foglalkoztatott a gondolat, érdekelt az ingatlanértékesítés, imádom a szép házakat, a lakberendezést…. Mindig is vágyam volt ez a szakma

Szincsák Eszter

Telefon: 20/398-0634
Email: szincsak.eszter@citycartel.hu
Iroda: Siófok

Bemutatkozás

Szincsák Eszter vagyok a City Cartel Ingatlaniroda értékesítője. 2 kislányommal jelenleg Siófokon élünk, de abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy Balatonszemesen élhettem egészen idáig. Pályafutásomat tanítóként kezdtem, majd időközben a hobbym a munkám lett, miszerint kézilabda játékvezető lettem.

Egy ideje motoszkált a fejemben a gondolat, hogy váltanom kellene. Hosszú évekig vendéglátásban dolgoztam és a lányaimmal több időt szerettem volna tölteni. Úgy gondolom, hogy nincsenek véletlenek és 2021. év elején szembe jött velem egy álláshirdetés. Mivel MakarészAndrás – az iroda tulajdonosa – osztálytársam volt gimnáziumban, ezért nem késlekedtem, fel is hívtam. Mind a ketten úgy gondoltuk, hogy miért is ne, adjunk ennek egy esélyt. Most vagy soha érzés volt részemről és nagyon örülök, hogy bíztam a megérzéseimben.

Horváth Amanda – asszisztens

Telefon: 20/278-5386
Email: horvath.amanda@citycartel.hu
Iroda: Fonyód, Balatonlelle, Siófok

Bemutatkozás

Marcaliban születtem, tanulmányaim során egy teljesen más irányba haladtam, majd egy 5 éves külföldi tartózkodást követően csatlakoztam a City Cartel balatoni csapatához 2017-ben. Kezdetben értékesítéssel foglalkoztam, majd 1 év után az asszisztensi munka mellett döntöttem. Jelenleg a három balatoni iroda körüli teendőket látom el, amibe bele tartozik a szerződések, dokumentumok kezelése, adminisztráció, hirdetések moderálása, illetve a kollégák munkájának támogatása.

Balogh Annamária – irodavezető Siófok

Telefon: 20/436-1614
Email: info.balaton@citycartel.hu
Iroda: Siófok

Bemutatkozás

Siófokon születtem, mindig is itt éltem. Diplomámat Győrben, egy teljesen más területen szereztem. 2016. áprilisában csatlakoztam a siófoki iroda csapatához, mint irodavezető asszisztens, (most) pedig mint irodavezető tevékenykedem. Feladataim között többek között adminisztráció, szerződések kezelése, valamint az iroda mindennapi életének gördülékeny fenntartása szerepel.

Makarész András – Tulajdonos

Telefon: 70/778-2119
Email: makaresz.andras@citycartel.hu
Iroda: Fonyód, Balatonlelle, Siófok

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm a balatoni (Siófok, Balatonlelle Fonyód) City Cartel INGATLANIRODA tulajdonosaként! Immár lassan 10 éve a balatoni ingatlanpiac aktív szereplőjeként büszkén és nyiltan mondhatom, hogy irodáink a Balaton vezető irodái közé tartoznak. 3 irodával és 15 helyi jártassággal és ismerettel rendelkező kollégával dolgozunk nap mint nap azért, hogy ügyfeleinket maximális megelégedettséggel tudjuk kiszolgálni. A folyamatosan változó ingatlantrendeket követjük, és törekszünk a legszinvonalasabb szakértelmet adni az értékeítéshez.