Kovács Dávid – irodavezető Fonyód

Telefon: 70/383-3802
Email: kovacs.david@citycartel.hu
Iroda: Fonyód

Bemutatkozás

Üdvözlöm az oldalamon!
A fonyódi City Cartel ingatlaniroda Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód, Balatonfenyves részével foglalkozó kollégája vagyok.
Ha Ön eladni, venni, bérbeadni, bérbevenni szeretne, és ehhez egy megbízható, kellő helyismerettel rendelkező partnert keres, akkor jelzem, megtalálta. Mindehhez teljes körű szakértelem tartozik.
Remélem megtisztel bizalmával, és a City Cartel ingatlanirodát választja.
Hívjon bátran, megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

Dancs Norbert- ingatlanértékesítő

Telefon: 20/415-6984
Email: dancs.norbert@citycartel.hu
Iroda: Fonyód

Bemutatkozás

A Fonyódi City Cartel ingatlaniroda értékesítője vagyok. Települések, amikkel teljes hely és ingatlan ismerettel rendelkezek a következők: Fonyód, Balatonfenyves, Balatonmáriafürdő és Balatonkeresztúr.
Az ingatlanok értékesítése során ugyanazokat az értékeket tartom fontosnak, mint korábbi munkáim során: a pozitív hozzáállást és a korrekt, emberbaráti ügyintézést.
Arra törekszem, hogy ügyfeleim úgy érezzék: maximális figyelmet szentelek rájuk, legyen szó ingatlan értékesítésről vagy eladásról.
Tanácsadásunkkal segítjük Önt abban, hogy az ingatlana eladását hogyan tudja meggyorsítani, lehetőleg reális árat kapva érte.
Amennyiben Ön ingatlant keres vagy kínál, kérem, forduljon hozzám bizalommal!
Várom megtisztelő megkeresését!

Horváth Amanda – asszisztens

Telefon: 20/278-5386
Email: horvath.amanda@citycartel.hu
Iroda: Fonyód, Balatonlelle, Siófok

Bemutatkozás

Marcaliban születtem, tanulmányaim során egy teljesen más irányba haladtam, majd egy 5 éves külföldi tartózkodást követően csatlakoztam a City Cartel balatoni csapatához 2017-ben. Kezdetben értékesítéssel foglalkoztam, majd 1 év után az asszisztensi munka mellett döntöttem. Jelenleg a három balatoni iroda körüli teendőket látom el, amibe bele tartozik a szerződések, dokumentumok kezelése, adminisztráció, hirdetések moderálása, illetve a kollégák munkájának támogatása.

Makarész András – Tulajdonos

Telefon: 70/778-2119
Email: makaresz.andras@citycartel.hu
Iroda: Fonyód, Balatonlelle, Siófok

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm a balatoni (Siófok, Balatonlelle Fonyód) City Cartel INGATLANIRODA tulajdonosaként! Immár lassan 10 éve a balatoni ingatlanpiac aktív szereplőjeként büszkén és nyiltan mondhatom, hogy irodáink a Balaton vezető irodái közé tartoznak. 3 irodával és 15 helyi jártassággal és ismerettel rendelkező kollégával dolgozunk nap mint nap azért, hogy ügyfeleinket maximális megelégedettséggel tudjuk kiszolgálni. A folyamatosan változó ingatlantrendeket követjük, és törekszünk a legszinvonalasabb szakértelmet adni az értékeítéshez.