Gál Balázs – irodavezető Balatonlelle

Telefon: 70/866-8876
Email: gal.balazs@citycartel.hu
Iroda: Balatonlelle

Bemutatkozás

Gál Balázs vagyok 34 éves, a City Cartel Ingatlaniroda hálózat balatonlellei irodájának vezetője.

Kilenc éve élek a Balatonon, előtte az Alföldön laktam. Így számomra idegen terepre érkeztem. Három év szállodában eltöltött recepciós időszak után kezdtem el foglalkozni ingatlanértékesítéssel.

Az évek során a kollégáimmal közösen sikerült egy nagyon erős csapatot felépíteni, amire méltán vagyunk büszkék.

Örülök, hogy számos ügyfélnek tudtunk/tudunk segíteni abban, hogy megvalósítsa ingatlannal kapcsolatos álmait, legyen az nyaraló, vagy állandó otthon.
Továbbra is minden nap azon dolgozunk, hogy minél több partnerünk igényeit maximálisan kielégítsük.

Várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket, a hét minden napján.

Ne felejtsék!

Nálunk az ügyfél az első.

Graszl Norbert – ingatlanértékesítő

Telefon: 70/866-8877
Email: graszl.norbert@citycartel.hu
Iroda: Balatonlelle

Bemutatkozás

Graszl Norbert vagyok, balatonlellei lakos, immáron lassan 33 éve. Tanulmányaimat a Balatonlellei Általános iskolában kezdtem és a Pécsi Tudományi Egyetem Testnevelő tanár szakán fejeztem be. Dolgoztam a szakamában majd egy 5 éves külföldi kitérő után tértem haza, ahol a City Cartel ingatlaniroda tárt karokkal várt. 3. éve, hogy ingatlanozom, és szerencsére a sikerek sem maradtak el. Büszkén mondhatom, hogy kétszer is sikerült a Balatoni régióban a legjobb értékesítő címet megszereznem. Remélem ezen az úton tovább haladva még sikeresebbé válhatok.

Horváth Amanda – asszisztens

Telefon: 20/278-5386
Email: horvath.amanda@citycartel.hu
Iroda: Fonyód, Balatonlelle, Siófok

Bemutatkozás

Marcaliban születtem, tanulmányaim során egy teljesen más irányba haladtam, majd egy 5 éves külföldi tartózkodást követően csatlakoztam a City Cartel balatoni csapatához 2017-ben. Kezdetben értékesítéssel foglalkoztam, majd 1 év után az asszisztensi munka mellett döntöttem. Jelenleg a három balatoni iroda körüli teendőket látom el, amibe bele tartozik a szerződések, dokumentumok kezelése, adminisztráció, hirdetések moderálása, illetve a kollégák munkájának támogatása.

Makarész András – Tulajdonos

Telefon: 70/778-2119
Email: makaresz.andras@citycartel.hu
Iroda: Fonyód, Balatonlelle, Siófok

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm a balatoni (Siófok, Balatonlelle Fonyód) City Cartel INGATLANIRODA tulajdonosaként! Immár lassan 10 éve a balatoni ingatlanpiac aktív szereplőjeként büszkén és nyiltan mondhatom, hogy irodáink a Balaton vezető irodái közé tartoznak. 3 irodával és 15 helyi jártassággal és ismerettel rendelkező kollégával dolgozunk nap mint nap azért, hogy ügyfeleinket maximális megelégedettséggel tudjuk kiszolgálni. A folyamatosan változó ingatlantrendeket követjük, és törekszünk a legszinvonalasabb szakértelmet adni az értékeítéshez.