Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor nem véletlenül van az, hogy még mindig „nagy szó”, hogyha a Balatonon van valahol egy házunk. Ez egyfajta státusz szimbólum. De vajon miért is lehet ez? Ebben a cikkben utánajárunk, hogy miért más, hogyha a környékről van egy ingatlanunk!

A vízpart

A Balatont nem véletlenül nevezik a Magyar tengernek. Mindannyian nagyon szeretünk vízparton nyaralni, és erre a Balatonnál keresve sem találhatunk jobb helyet. Az ingatlanoknak is jelentősen dob az értékén, hogyha nagyon közel van a vízparthoz.

Ráadásul egyre nagyobb az igény arra, hogy a család a nyár jelentős részét lent töltse a Balatonon, és ha kell onnan bejönni dolgozni bizonyos napokon. Sokan éppen ezért elsősorban nem is lakóingatlanra gondolnak, hogyha ilyen ingatlanról beszélünk, pedig télen is gyönyörű a táj.

Nos, mindegy is, száz szónak is egy a vége, a vízpart az fontos előnye a környéknek.

Remek befektetés

Pont az előbb említettük, hogy nyaralásnál megkerülhetetlen a Balaton, mint egy lehetséges opció. Éppen ezért érdemes olyan ingatlant választani, amelyet akár bérbe is tudunk adni. Mondani sem kell, hogy egy Balaton Sound alatt milyen áron lehet bérbe adni az házat.

Sőt, egyre többen vannak, akik a nagyobb ünnepeken legyen szó akár karácsonyról, húsvétról, vagy esetleg szilveszterről előszeretettel mennek el otthonról. Bérelnek egy kis házat és nyugodtan, családi környezetben ünnepelnek. Miért ne lehetne ez akár a Te balatoni ingatlanod?

Előnyben a négy évszakos ingatlanok

Ahogy fentebb is említettük már messze nem csak nyáron van élet a Balaton partján, hanem télen is. Éppen ezért már abszolút négy évszakos ingatlanokat találunk csak. Kinek ne lenne kedve egy fárasztó, borongós és munkával túlterhelt hét után hétvégén leruccanni a vidéki otthonába, és elszakadni a hétköznapoktól?

Nálunk senkit nem találtunk, akinek legalább havonta egyszer nem lenne ehhez kedve. Hogyha Te is voltál már így, akkor keress fel minket! Mi segítünk megtalálni Neked azt az ingatlant, amely megadja ezt a lehetőséget, és élményt.